2020. március 31. - Árpád

A kormánytöbbség hitelességét kérdőjelezi meg a Jobbik

A Jobbik szerint megkérdőjelezhető a kormánytöbbség hitelessége, miután a Fidesz-KDNP hétfőn, a nemzeti együttműködésről szóló politikai nyilatkozat parlamenti határozathozatalakor "abszurd módon leszavazta kereszténység és a hazaszeretet fontosságára vonatkozó javaslatokat".
2010. június 15. kedd 23:17 - HírExtra
Farkas Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében hangsúlyozza: pártja a nyilatkozat vitájában kezdeményezte, hogy a dokumentumba kerüljön be a "keresztény értékek és a hazaszeretet fogalma", ám a párt szerint a kétharmados többség "megdöbbentő módon lesöpörte ezeket a javaslatokat".

Hozzáteszi: a Jobbik politikusai ekkor szembesültek azzal, hogy amíg Orbán Viktor a "Soli Deo Gloria - Egyedül Istené a dicsőség" mondattal fejezte be a kormányprogramot részletező beszédét, addig Lázár János Fidesz-frakcióvezető Isten nevének megemlítése ellen érvelt az Országgyűlésben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását