2024. június 2. - Kármen, Anita

Kitilthatják Sarkozyt?

Lezárták a kíváncsiskodó strandolók szeme elől, közel négy órára a francia tengerpart egy szakaszát Lavandou város közelében. Az ok, hogy Nicolas Sarkozy francia elnök és felesége Carla Bruni éppen azon a szakaszon szeretett volna napfürdőzni barátaival.
2010. június 11. péntek 12:00 - HírExtra

 

A francia berkekben immár botrányhősnek számító Sarkozy miatt, több száz turistát tereltek ki a rend őrei a fövenyt övező utcákból. A csalódott „kukkolók” kényszerűségből többnyire a belvárosi bárok valamelyikében kellett, hogy eltöltsék pihenőnapjuk szabad óráit.

Az elnöki pár – ahol feltűnik általában nyomot is hagy maga után- gyakran megfordul a kisvárosban, mivel onnan csupán húsz kilométernyire található a mintegy 700 millió forintnyi eurót érő villájuk. Eddig még nem volt példa arra, hogy a politikus sztárpár kérte volna, hogy jelenlétükben más ne használja a strandot. A felháborodott helybeliek közül többen mozgalmat is indítottak az incidenst követően, így most ők követelik a házaspár kitiltását városuk polgármesterétől. Ha sikerül a zúgolódóknak törekvésüket véghez vinni, a parton sétálók a nyár további részében a következőt skandálhatják majd: visszanyalt a fagyi!
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását