2024. május 17. - Paszkál

Az MSZP szerint Kósa még mindig hülye

Az MSZP szerint a fideszes Kósa Lajos még mindig ragaszkodik "hajmeresztő felelőtlenségéhez", amikor hétfőn azt mondta múlt heti államcsőddel kapcsolatos kijelentéséről: "növeli, ki elfedi a bajt".
2010. június 7. hétfő 19:56 - HírExtra
Nyakó István, az MSZP szóvivője hétfőn az MTI-nek ezt annak kapcsán mondta, hogy Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke arról beszélt egy múlt heti, államcsőddel kapcsolatos kijelentése nyomán az Országgyűlésben, nem az a baj okozója, aki elmondja az igazságot, hanem az, aki előidézte.

Az ellenzéki párt szóvivője szerint Kósa Lajos a parlamentben tulajdonképpen megismételte azt, ami miatt több tízezer devizahitelesnek közvetlen kárt okozott, mint ahogy az országnak is. Hozzátette: az elemzők szerint a Fidesz által kirobbantott bizalmi válság nem mérséklődik, másfél hónapos időintervallumban akár 350 milliárd forint kár is érheti az országot, amelyet a devizahiteleseknek, végső soron az adófizetőknek kell majd kifizetniük.

Nyakó István azt mondta, örülnek, hogy egyetért a szocialistákkal Varga Mihály államtitkár, hogy a gazdaság konszolidált és a hiánycélt tartani kell.

Szavai szerint válság legfeljebb a Fidesz-frakcióban lesz kedden, amikor a kormányuk tájékoztatja őket, hogy a választási kampányban, illetve az azt megelőző években hazudtak. Csőd pedig "az elnök embereinek" fejében van, aki közül az egyik még mindig ragaszkodik "hajmeresztő felelőtlenségéhez" - fűzte hozzá.

A szóvivő szerint a Fidesz programja megbukott, az amit ígértek, egyszerű hazugság volt, az ígéretek ígéretek maradnak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

krusoczkym
2010. június 8. 13:54
Igaza van Nyakó úr, mivel az MSZP az igazmondást nem ismeri, így Kósa csak hülye lehet!Azért azt javaslom tisztelettel,időnként nem árt sem Önnek ,sem az MSZP-nek benézni a Kósa úr által említett tükörbe!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását