2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Közgyűlés: a Fidesz kihagyja a pénteki ülést

A fővárosi Fidesz-frakció pénteken nem vesz részt a Fővárosi Közgyűlés csütörtökön kezdődő, kétnapos ülésén - közölte a képviselőcsoport vezetője az MTI-vel.
2010. június 3. csütörtök 09:11 - HírExtra
György István ezt azzal indokolta, hogy a közgyűlést nem a megszokott időpontra, a hónap utolsó csütörtökére hívták össze, hanem egy héttel későbbre, és a pénteki parlamenti munka és egyéb elfoglaltságok miatt a frakció képviselői nem tudnak részt venni a másnapi ülésen.

Jelezte ugyanakkor, hogy a csütörtöki ülésen akár éjfélig is ott maradnak, ha erre a munka miatt szükség van. A testület előtt mintegy száz előterjesztés szerepel, ám arról a képviselők még nem döntöttek, melyeket veszik napirendre.

Bagdy Gábor, a KDNP-frakció vezetője azt mondta, várhatóan ők sem vesznek részt a pénteki ülésen, de mint mondta, nem zárja ki, hogy lesznek olyan fontos ügyek, amelyek miatt mégis megjelennek.

Reggel nem sokkal fél kilenc előtt a 67 tagú közgyűlésből mindössze heten jelentkeztek be a szavazórendszerbe, így egyelőre határozatképtelen a testület.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását