2024. május 3. - Tímea, Irma

Brad Pitt az USA elnöke lesz?

Eredeti szakmája építész, szupersármos színészként vált világhírűvé, most pedig a politikai farvizén kezd evickélni. Brad Pitt, mint az Egyesült Államok 45. elnöke?
2010. június 2. szerda 09:08 - HírExtra
Kacérkodik a politikával Brad Pitt  amerikai színész. Úgy látja, a világ nehéz éveket élt át mostanság. Pitt nagy fába vágná a fejszéjét, hiszen egyenesen az elnökségre törne. Ennek első lépéselóként a hírek szerint még az idén szenátornak jelölteti magát.

A színész a 2008-as elnökválasztáson kiállt a demokrata Barack Obama elnök mellett. Így nem csoda, hogy tervei szerint csak 2016-ban indulna az ország vezetéséért, mert reménykedik, hogy Obama még egy ciklust nyer. Az ötletért állítólag Pitt druszája, Angelina Jolie is lelkesedik, kacérkodva a First Lady szerepével. 

S hogy milyen esélyei vannak a sármőrnek a Fehét Házba jutásra? Az USA-ban nem ő lenne az első, aki a világot jelentő deszkákról lép a politika színpadára. Ronald Reagan 1981 és 1989 között vezette az országot, s az egykori cowboy a század egyik legjelentősebb alakja lett. Az akciófilmek sztárja, Arnold Schwarzenegger pedig hét éve Kalifornia állam kormányzójaként keménykedhat.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását