2024. március 29. - Auguszta

Akadémikusok segítenek az árvízkárosultakon

Az árvíz miatt nagy bajba jutott honfitársaink iránt szolidaritást érezve a Magyar Tudományos Akadémia vezetői (elnöke, főtitkára, főtitkárhelyettese és alelnökei) felajánlják egy havi akadémikusi tiszteletdíjukat az árvízkárosultak megsegítésére.
2010. június 2. szerda 17:26 - HírExtra
Az árvíz miatt nagy bajba jutott honfitársaink iránt szolidaritást érezve a Magyar Tudományos Akadémia vezetői (elnöke, főtitkára, főtitkárhelyettese és alelnökei) felajánlják egy havi akadémikusi tiszteletdíjukat az árvízkárosultak megsegítésére, és felhívással fordulnak akadémikustársaikhoz, hogy ők is ajánlják fel a bajba jutottak megsegítésre egy havi tiszteletdíjukat vagy annak egy részét.

Az Akadémia vezetői örömmel veszik az MTA doktorai részéről érkező felajánlásokat is. Az akadémikusok és MTA doktorok felajánlásaikat az arvizkarosultakert@office.mta.hu email címre küldött levéllel tehetik meg. A Magyar Tudományos Akadémia a felajánlott összegeket hivatalos segélyszervezeteken keresztül juttatja el a károsultakhoz.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását