2024. május 17. - Paszkál

Film a kis Obamáról

Az amerikai elnök gyermekkoráról forgat filmet egy indonéz rendező. A Child of Menteng, azaz Menteng gyermeke című film Jakartának abban a kerületében játszódik, ahol Barack Obama 1967 és 1971 között gyermekkorát töltötte.
2010. május 13. csütörtök 08:23 - HírExtra
A film bemutatóját Obama jövő hónapban esedékes indonéziai útjához igazítják. Tudósítók szerint az alkotás már a megjelenése előtt indulatokat kavart, a helyi média ugyanis azt sugallja, hogy a filmben Obama a Koránból mond idézeteket.

A film Damien Dematra indonéz író azonos című könyve alapján készült, a szerző szerint a történet valós eseményen alapul. Dematra reményei szerint az indonéz fiatalokra "ösztönző hatással lesz Obama".

Little Barry-t, azaz a gyermek Obamát a 12 éves Hasan Farouk Ali játssza, aki amerikai születésű, jelenleg Indonéziában él és az amerikai elnök nagy rajongója - olvasható a BBC hírportálján.

A filmet az ország egyik legjelentősebb filmstúdiója, a Multivision forgalmazza majd. A stúdió közölte, igény esetén készen áll az alkotás nemzetközi forgalmazására.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását