2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Zombifilm a Beatlesről

John Lennon megöli Paul McCartneyt, aztán végez a többiekkel is, de zombiként mind visszatérnek, és befalatoznak rajongóik agyából - ilyesmikről szól egy új horrorkomédia a Beatles együttesről.
2010. május 12. szerda 08:53 - HírExtra
Alan Goldsher Paul is Undead (Paul élőhalott) című könyvéből a Double Feature filmvállalat forgat filmet, amelynek főnökei korábban már ráéreztek egy-két izgalmas mozira: ők jegyezték többek között a Ponyvaregényt és az Erin Brockovich című Julia Roberts-sikert is.

"Nagy Beatles-rajongó vagyok, mint mindenki a világon" - szögezte le Stacey Sher a készülő horror egyik producere, aki szerint Goldsher könyvében mind a zenetörténet, mind a zombivilág iránti szeretete kiviláglik, ráadásul mulattató formában.

"Hogy lehet nem szeretni egy olyan könyvet, amelyben Jézus egyetért a zombi John Lennonnal, hogy a Beatles nagyobb, mint ő?" - tette fel a költői kérdést a producer, aki elmondta, hogy hamarosan nekilátnak a költségvetés és a szereposztás összeszedésének.

A zombifilmek iránti étvágy alaposan megnőtt az utóbbi években - emlékeztettet a The Daily Telegraph brit lap honlapja. A klasszikusok sem menekülhetnek az élőhalott emberevők elől: Natalie Portman éppen a Büszkeség és balítélet zombis változatán dolgozik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását