2024. április 26. - Ervin

Visszatértek a korlátozások

Ausztria egy része felett is újabb átmeneti korlátozások lépnek életbe a légi közlekedésben az izlandi Eyjafjallajökull tűzhányó tevékenysége miatt - közölte vasárnap az osztrák légtérfelügyelet.
2010. május 9. vasárnap 17:02 - HírExtra
Az Austro Control közleménye szerint előreláthatóan hétfő nulla órától hajnali öt óráig szünetel a forgalom a Bécs melletti schwechati repülőtéren. A korlátozás a schwechati mellett érinti az innsbrucki, a salzburgi valamint a linzi repülőteret is. Németországban lezárták a müncheni és a stuttgarti repülőteret, de nem közölték, hogy a zárlat meddig lesz érvényben.

Részben lezárták Horvátország légterét, illetve 14 órakor bezárt a spliti és a zárai (Zadar) repülőtér is. A zágrábi, a pulai, a dubrovniki és az eszéki légikikötő azonban nyitva van.

A spanyol légiforgalmi hatóság (Aena) bejelentette, hogy 16 órakor megnyílik három repülőtér az ország északnyugati részén: a Santiago de Compostela-i, a vigói és a La Coruna-i. A salamanque-i azonban zárva marad - tették hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását