2024. május 18. - Erik, Alexandra

Az UEFA-t kritizálta a Bayern elnöke Ribéry eltiltása miatt

Élesen kritizálta az Európai Labdarúgó Szövetséget (UEFA) Uli Hoeness, a Bayern München elnöke, miután az UEFA szerdán helybenhagyta Franck Ribéry három mérkőzésre szóló eltiltását, így a francia szélső nem játszhat az olasz Internazionale elleni Bajnokok Ligája-döntőben.
2010. május 7. péntek 15:44 - HírExtra
Az 58 éves sportvezető pénteken egy rendezvényen azt nyilatkozta, szerinte az UEFA nem objektívan járt el ebben az ügyben.

"A Lyon elleni összecsapáson olasz játékvezető volt, és a szövetségben is nagyon sok olasz lát el különböző tisztségeket - fogalmazott Hoeness. - Egyetlen német sincs, ezért ott nem számíthatunk erkölcsi támogatásra."

Ribéry az Olympique Lyon elleni elődöntős párharc első mérkőzésén kapott piros lapot, mert beletaposott Lisandro Lopez bokájába. Az európai szövetség csak a visszavágót követően mondta ki a hárommeccses eltiltást, s szerdán elutasította a Bayern fellebbezését.

A müncheniek a határozatot követően azonnal bejelentették, hogy a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordulnak, s Hoeness szerint a jövő hét közepére várható a döntés. A finálét május 22-én a madridi Santiago Bernabeu Stadionban rendezik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását