2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Megkezdődött a leendő kormány előkészületi ülése

Megkezdte előkészítő ülését a leendő Orbán-kormány a Parlamentben hétfőn. A résztvevők közül várhatóan nyolcan vezetnek majd tárcát.
2010. május 3. hétfő 10:20 - HírExtra
Az Országház Vadásztermében tizenketten ülnek körül egy asztalt: Orbán Viktor, a kormányfői poszt várományosa, Navracsics Tibor leendő miniszterelnök-helyettes, aki a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumot vezeti majd, Varga Mihály, aki államtitkári posztban lesz a Miniszterelnökség irányítója és Szijjártó Péter, Orbán Viktor személyes szóvivője, illetve Martonyi János, a külügyminiszteri poszt várományosa.

Megérkezett a tanácskozásra mellettük Fellegi Tamás, Matolcsy György, Fazekas Sándor, Hende Csaba, Réthelyi Miklós és Pintér Sándor, valamint Semjén Zsolt.

A tervek szerint tíz órától egy órás zárt megbeszélést tartanak a résztvevők, ezt követően Orbán Viktor a sajtónak hivatalosan is bemutatja leendő kormányának tagjait.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását