2022. május 24. - Eszter, Eliza

Sopronba gyűlik a Jobbik

Sopron egy pontosan meg nem nevezett helyszínén tartja szerdán kezdődött, kétnapos, zárt alakuló ülését a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportja. A párt csütörtök délután, sajtótájékoztatón mutatja be leendő parlamenti frakcióvezetőjét.
2010. április 28. szerda 13:07 - HírExtra
Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében tájékoztat arról, hogy a munkaértekezleten a személyi kérdések mellett döntés születik a frakció alapszabályáról és a párt EP-delegációjával való együttműködésről is.

Kiemeli: a 47 jobbikos képviselő esküvel erősíti meg visszahívhatóságát arra az esetre, ha nem teljesítenék a saját magukkal szemben támasztott, a jogszabályoknál jóval szigorúbb elvárásokat.

A szóvivő emlékeztet arra, hogy a Jobbik már korábban megtiltotta a pozícióhalmozást, így a párt országgyűlési képviselői nem vállalhatnak önkormányzati tisztséget. Az ülésen pedig szakmai és munkavégzési követelményekről is szó esik - fűzte hozzá Dúró Dóra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását