2024. március 29. - Auguszta

Mindenkit maga alá gyűrt a sárkány!

Az Így neveld a sárkányodat című 3D-s animáció továbbra is legyőzhetetlennek bizonyult az észak-amerikai jegypénztáraknál: a hét végén 15 millió dolláros (3 milliárd forintos) bevétellel került a csúcsra.
2010. április 26. hétfő 12:45 - HírExtra
A családbarát sárkányos produkció ötödik hete szerepel a kasszasikerlista élmezőnyében, és bár közben kicsit visszaesett, most megint visszakapaszkodott a csúcsra. A múlt hét végén a Ha/ver című akcióvígjáték hajszálnyival szorította le az első helyről, amelyet az előzetes jegybevételi becslések már megszavaztak az animációnak. Az ifjú vikingről és házisárkányáról szóló mese azonban az elemzők szerint a legjobb úton halad, hogy észak-amerikai összbevétele elérje a 200 millió dollárt.

A boxoffice-lista második helyét a Jennifer Lopez főszereplésével készült Ilyen a formám című romantikus vígjáték szerezte meg 12,3 millió dollárral (2,4 milliárd forinttal). A harmadik helyen is vígjáték végzett: Steve Carell és Tina Fey Párterápia című filmjére 10,6 millió dollárért (2 milliárd forintért) váltottak jegyet.

A The Losers című akciófilm némi csalódást okozva debütált 9,6 millió dollárral (1,88 milliárd forinttal) negyedikként, az ötödik pedig a Ha/ver lett mindössze 9,5 milliós (1,86 milliárd forintos) kasszával.

Paul Dergarabedian a Hollywood.com boxoffice-szakértője szerint az elmúlt hétvége volt eddig az év leggyengébb hétvégéje a mozis bevételek tekintetében: a jegyeladások a százmillió dollárt sem érték el összességében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását