2024. május 17. - Paszkál

Kirabolták Obama jobbkezét!

Barack Obama amerikai elnök munkatársára kedd éjjel támadtak rá Washington egyik körútján. Tárcáját, óráját és ékszereit elvitték, neki magának nem esett baja.
2010. április 22. csütörtök 10:35 -
Kedd éjjel fegyverrel támadtak Kal Penn színészre, Fehér Házi dolgozóra - olvasható a Borsban, a lap pedig a Washington Postra hivatkozva számolbe a Dr. House című sorozat egykori sztárjának esetéről. Pennre, - aki Barack Obama amerikai elnök 2008-as kampányát is vezette - a Dupont körúton támadtak rá: egy férfi az egyik utcából pisztollyal hadonászva követelte tőle a tárcáját és ékszereit.

Miután a 32 éves Penn eleget tett a felszólításnak, szerencsére haja szála sem görbült. A hatóságok ismeretlen tettes ellen indítottak nyomozást, amelyből várhatóan kiderül, volt-e politikai indíttatása a támadásnak.

A színész ugyanis két évvel ezelőtt dolgozott először a demokrata Obama oldalán, aki az elnökválasztás után zsíros állást ajánlott Penn-nek. Egyes sajtóértesülések szerint Penn ugyan imád az elnökkel dolgozni, de szíve visszahúzza a filmvászonra. Folyosói pletykák szerint a napokban be is adta felmondását.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását