2024. április 17. - Rudolf

James Bond kényszerpihenőn

A gyártó MGM stúdió pénzügyi nehézségei miatt bizonytalan időre leálltak a legújabb, 23. James Bond-film előkészületei Los Angelesben.
2010. április 20. kedd 21:18 - HírExtra
"Nem tudjuk, mikor folytatódik a munka, mint ahogy azt sem, mikor mutathatjuk be a filmet" - olvasható az egyelőre csak Bond 23 címen futó film producereinek közleményében.

Barbara Broccoli és Michael G. Wilson, a kémtörténetek évtizedes producerei tavaly júniusban nevezték meg a 007-es ügynök legújabb kalandjának forgatókönyvíróit, a Frost/Nixon révén ismert Peter Morgant, valamint a legutóbbi két Bond-film, a Casino Royale és a Quantum csendje című epizódok íróit, Neal Purvist és Robert Wade-et.

Januárban már a rendező személyéről is felröppentek hírek, hollywoodi források szerint Sam Mendes dirigálná a Bond 23-at. Ezt a híresztelést azonban az MGM nem erősítette meg.
A Metro Goldwyn Mayer (MGM) vevőre vár - egyelőre hiába -, mivel nem tudja törleszteni 3,7 milliárd dolláros (725,36 milliárd forintos) adósságát.

A legújabb kémkaland az eredeti tervek szerint 2011-ben vagy 2012-ben került volna mozikba. Daniel Craig, az ügynököt alakító brit színész továbbra is bízik a producerekben és várja a folytatást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását