2024. április 23. - Béla

Molnár Oszkár elítéli a fenyegetést

Egy internetes oldal hozzászólásaiban megfenyegették Daher Pierre-t, az edelényi, 8-as számú választókörzet fideszes országgyűlési képviselőjelöltjét és családját.
2010. április 16. péntek 17:53 - HírExtra
Daher Pierre - elmondása szerint - a világhálón böngészte a választással kapcsolatos hozzászólásokat, és itt látta azokat a bejegyzéseket, amelyek fenyegető véleményeket tartalmaztak, köztük azt, hogy a képviselőjelölt kórházigazgató és testvérei nem érik meg április 25-ét, az országgyűlési választás második fordulóját.

Mivel a bejegyzés mindhármuk - a képviselőjelölt és fivérei - számára félelemkeltő volt, valamennyien feljelentést tettek az ügyben.

Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: "személy elleni erőszak cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétségének gyanúja miatt" indítottak vizsgálatot ismeretlen tettes ellen.

Molnár Oszkár az MTI-nek azt mondta: mélységesen elítéli azt, ha bárkit megfenyegetnek.
Megdöbbentő, ami az interneten folyik álnevek alatt - jelentette ki, hozzátéve: őt magát is érték már hasonló atrocitások. Engem is megsértettek a becsületemben, megrágalmaztak, egzisztenciám elvesztésével fenyegettek, s enm csak engem, hanem családtagjaimat és barátaimat is - idézte fel.

Elmondta: bízik abban, hogy a rendőrség ezúttal eredményesebb lesz a felderítésben, mint azokban az esetekben, amikor őt fenyegették meg életveszélyesen: elektronikus levélben vagy éles lőszer küldésével. Tavaly októberben érkezett az edelényi polgármesteri hivatalba egy fenyegető tartalmú levél neki címezve, azt követően decemberben kézbesített a posta egy küldeményt "Romák angyalai" felirattal, amelyben egy töltényt találtak. Mindkét esetben feljelentést tett a rendőrségen, ám egyikben sem vezetett még eredményre a nyomozás - emlékeztetett a politikus.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 8-as számú, Edelény központú választókerületében április 11-én a legtöbb voksot a Fidesz-KDNP jelöltje kapta, mögötte Molnár Oszkár, majd a jobbikos Miklós Árpád végzett, negyedik lett a körzet jelenlegi képviselője, az MSZP-s Gúr Nándor.
Április 25-én valamennyien indulhatnak a mandátumért.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását