2024. május 20. - Bernát, Felícia

Vitára hívja Bokrost az LMP

A Lehet Más a Politika (LMP) szakszóvivője, Scheiring Gábor gazdaságpolitikai vitára hívja Bokros Lajost, az MDF miniszterelnök-jelöltjét.
2010. április 6. kedd 14:19 - HírExtra
Az LMP MTI-hez eljuttatott keddi közleménye szerint a vita alkalmat adna arra, hogy "Bokros Lajos végre megismerje az LMP gazdaságpolitikai programját", és világossá válna az LMP és az MDF gazdasági filozófiája, valamint a két közgazdász-generáció felfogása közötti különbség.

Scheiring Gábor, az LMP országos listájának nyolcadik helyén szerepel, a 29 éves közgazdász az angliai Cambridge-i Egyetem doktorandusza, számos tanulmány és tanulmánykötet szerzője, szerkesztője.

Az LMP korábban már javasolt vitát a pártok listavezetői között. Az erről szóló pénteki egyeztetésen a Fidesz és a Civil Mozgalom képviselői nem jelentek meg. A másik négy, országos listát állító párt végül nem tudott megegyezni a részletekben. Csak annyit fogadtak el, hogy közös levélben szólítják fel a vitán való részvételre Orbán Viktort, a Fidesz elnökét.

Pusztai Erzsébet, az MDF pártigazgatója kedden közölte: Bokros Lajos, az MDF kormányfőjelöltje továbbra is várja április 8-án, délelőtt tizenegy órára az országos listát állító pártok miniszterelnök-jelöltjeit a nyílt vitára.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

pistike66
2010. április 7. 20:45
Összecsap a két egyház Hitgyüli vs. szcientológia...!
Szánalom mikor két hangya a lehulló morzsán vitázik!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását