2024. május 2. - Zsigmond

Újít a Comedy Central

Áprilisban két sikersorozat is folytatódik a Comedy Central műsorán. A Nevem Earl és az Emmy díjas Így jártam anyátokkal is a negyedik széria epizódjaival folytatódik a magyar humorcsatornán.
2010. március 24. szerda 14:39 - Patai Zsuzsi
Két régen várt sikerszéria folytatásával örvendezteti meg rajongóit a Comedy Central. A Nevem Earl és a többszörös Emmy díjas Így jártam anyátokkal áprilisban folytatódik a magyar humorcsatornán. Mindkét sorozatból a negyedik évad debütál hazánkban.

Április 6-án, a húsvéti sonka és a kölni áradat után debütál a Nevem Earl negyedik szériája a Comedy Central Magyarország műsorán. Sajnos hosszú folytatásra nem lehet számítani, mert a sorozatból az előzetes tervekkel ellentétben a negyedik évad után nem forgattak újabb epizódokat. Earl történetének befejező epizódjaira már csak ezért is érdemes oda kapcsolni a magyar humorcsatornán.

Az Így jártam anyátokkal rajongói szerencsésebb helyzetben vannak. A jelenleg Amerikában ötödik szériánál tartó sorozatból készül még utánpótlás. 2030-ban járunk, Ted (Josh Radnor) gyerekeinek mesél arról, hogy hogyan ismerte meg édesanyjukat. A 25 éves emlékekből tudjuk meg, hogy miként alakul a főhős és barátainak élete. Robin új munkát kap Japánban, Stella pedig igen-t mond Ted lánykérésére. Így garantáltan izgalmas epizódokkal folytatódik április 26-tól a többszörös Emmy díjas sorozat.

Forrás: redlemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását