2024. május 16. - Mózes, Botond

Fidesz: nevetséges vagdalkozásokkal operál az MSZP

A Fidesz szerint kétségbeesett és nevetséges az MSZP "vagdalkozása" Orbán Viktornak és Tarlós Istvánnak egy zuglói zeneiskolában tett keddi látogatásával kapcsolatban.
2010. március 24. szerda 18:50 - HírExtra
Nyakó István, az MSZP szóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: Orbán Viktor, a Fidesz elnöke és Tarlós István, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője ott kampányol, ahol nem kellene, és azokat agitálja, akiket nem szabadna. Mint fogalmazott, jogi szempontból lehetőség van arra, hogy abban a zuglói zeneiskolában, ahol a két fideszes politikus járt, tanítási idő után pártrendezvényt tartsanak, de ez etikai szempontból "több mint durva".

Erre reagálva Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: kétségbeesett és nevetséges Nyakó István "vagdalkozása". A Gyurcsány-korszak tönkretette a magyar fiatalokat, a "nemzeti ügyek kormánya" azonban nem ellenségként, hanem a jövő erőforrásaként fog tekinteni a magyar fiatalokra és a családokra - hangsúlyozta.

Orbán Viktor a szavazáson való részvételre buzdította a fiatalokat kedden egy budapesti zeneiskolában, ahová Tarlós Istvánnal érkezett. A pártelnök azt tanácsolta a fiataloknak: tekintsenek úgy az áprilisi parlamenti választásra, mint egy népszavazásra a jövőről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását