2024. május 18. - Erik, Alexandra

Mary Zsuzsi tovább keresi élete párját!

Mary Zsuzsi most végre megtöri a hónapok óta tartó csendet csendet és beszél magánéletéről. Elárulja kire vágyik igazán.
2010. március 8. hétfő 14:59 - Patai Zsuzsi
Mary Zsuzsiról már évek óta csak botrányos szerelmi ügyei tekintetében hallhattunk.  A címlapok annyira kikészítették az énekesnőt, hogy több hónapig nem nyilatkozott, de most újra visszatér: őszintén beszélt az internetes sztártévének a magánéletéről, és a legújabb pasizási módszereiről. Mary Zsuzsi elárulta, hogy jelenleg 40 és 50 év közti férfiakat keres, de nincs könnyű dolga. Hogy miért? A videóból kiderül!

Az énekesnő igencsak megjárta az előző kapcsolatával, hiszen a média folyamatos támadásainak volt kitéve nála sokkal fiatalabb párja miatt. - Életemben átmentem már sok mindenen. Rájöttem arra, hogy mostantól tartanom kell a számat, mert akkor marad egy kapcsolat tényleg kapcsolat, ha nem beszélek róla. Sajnos a népszerű embereket szétszedik! - osztotta meg a tabutv.hu-val Mary Zsuzsi, aki a vasárnap esti Frizbi Hajdú Péterrel műsor felvételén számolt be a férfiakhoz fűződő viszonyáról.

- A 40-50 év körüli férfiak azért jönnek be egy 60 éves nőnek, mert megvan a biztos egzisztenciájuk, ismerik már a hölgyek igényeit, tudnak velünk bánni. A fiataloknál pedig az a jó, hogy tele vannak energiával, és nem hagynak bennünket magunkba roskadni. A legnagyobb gond ott van, hogy pont a 40-50 éves korosztály foglalt! - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Mary Zsuzsi, akivel öltözőjében beszélgettünk.

- Az a férfi, aki ötven körüli, annak családja van, vagy már elvált. Az, hogy találj egy olyat, aki szabad és csak téged akar, az nagyon nehéz. Korban viszont ez lenne a megfelelő! - mesélte a tabutv.hu riporterének Mary Zsuzsi, aki azt is elárulta, hogy ha megtalálná az igazit, akkor sem biztos, hogy hamar összeköltözne új szerelmével. Hogy hozzámenne-e egy jövendőbeli lovaghoz? A Tabu Tv videójában elárulja!

function printFlash() { document.write('
további videók > > > 1 2 3 4 5 www.tabutv.hu
'); document.write(''); document.write(''); } printFlash();
Forrás: tabutv.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását