2024. április 28. - Valéria

Mary Zsuzsi borítja a bilit

El akar költözni volt férjétől Mary Zsuzsi, annyira megromlott a viszonyuk.
2009. november 30. hétfő 09:59 - HírExtra
Mary Zsuzsi közel tíz éve él ingyen Klapka György házában. A volt házastársak eleddig jóban voltak, ezért is maradhattak egy fedél alatt. Ám az utóbbi hónapokban a viszony elmérgesedett. Az énekesnő költözne.

A Táncdalfesztiválok egykori csillaga szeretne összegyűjteni annyi pénzt, hogy saját otthona lehessen, mert már elviselhetetlennek tartja a vállalkozó gyámkodását. Soványka nyugdíjából azonban nem futja a költözésre. Úgy tűnik, a civakodó felek kivételesen egyet akarnak: Klapka György is boldog lenne, ha exfelesége lelépne.

„Szívből szurkolok neki, hogy össze tudjon gyűjteni magának egy lakásra valót” – mondta a Borsnak a vállalkozó, aki azonban nem hajlandó finanszírozni a költözést. „Egyfolytában támogatom Zsuzsit. Ingyen lakik nálam, egy 126 négyzetméteres külön lakásban, a Svábhegyen. Ez minden hónapban 250 ezer forintomba kerül. Ha elköltözne, ki tudnám adni azt a lakást, ugyanezt az összeget kapnám vissza az albérletből, és még a rezsit sem kellene fizetnem. Miért adnék neki pénzt? Egy elvált feleségnek miért járna akár tíz fillér is? Hogy a húszéves szeretőjének adja a pénzt? Melyik férfi tűrné ezt el”? – háborgott Klapka, aki hozzátette: annyira elmérgesedett viszonya Mary Zsuzsival, hogy már alig beszélnek egymással.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását