2024. május 6. - Ivett, Frida

Schiffer András: parlamentbe készülünk, nem kormányra

Eleve nem akartunk vezérelvű pártot, parlamentbe készülünk, nem kormányra, ezért nem állítottunk miniszterelnök-jelöltet - egyebek mellett erről beszélt a Népszabadságnak adott interjújában Schiffer András, a Lehet Más a Politika (LMP) listavezetője.
2010. március 2. kedd 08:44 - HírExtra
A napilap keddi számában megjelent interjúban Schiffer András a pártfinanszírozás átalakításának szükségessége kapcsán azt mondta: frakciójukban nem lesznek olyanok, akik ellenérdekeltek a változásban. Hozzátette: az LMP abban is különbözik a jelenlegi parlamenti pártoktól, hogy a többi párthoz való viszonyukat nem terhelik azok a háborúk, amelyek megmérgezték a közéletet az elmúlt húsz évben. Mint mondta, ezekből a XX. századi sérelmeken alapuló szekértáborharcokból tudatosan kimaradtak, és ki is akarnak maradni.

A szegregációval kapcsolatban azt mondta: ha tűzzel-vassal, adminisztratív intézkedésekkel akarják felszámolni, mint az elmúlt években, akkor az, a leszakadó alsó középréteg frusztrációit is figyelembe véve, ellenállást vált ki.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását