2024. április 29. - Péter

Visszautasíthatatlan ajánlat! Raboltassa el saját magát!

Az alaprablás ára 900 euró (240 ezer forint), ennyiért megragadják az embert, megkötözik és fogva tartják, de csak négy órán át. Az egész célja az izgalomkeltés az arra vágyókban.
2010. február 26. péntek 08:55 - HírExtra
Az Ultimite Realite nevű cég telephelye Franciaország keleti részén van, január közepén alapította a vállalkozást egy 28 éves férfi, Georges Cexus. Az ügyféllel részletekbe menőn megbeszélik, hogy milyen rablást szeretne, azután aláíratnak vele egy szerződést. Hogy mikor csapnak le rá, azt titokban tartják a nagyobb meglepetés és izgalom kedvéért.

Lehet szöktetést, helikopteres üldözést is kérni, de az felárral jár. A maximális raboskodás viszont csak 11 óra. Cexus szerint ennyi idő elteltével a megrendelő számára már megszűnhet az "újdonság varázsa".

És akadnak vevők a szolgáltatásra. Immár naponta átlagosan ketten jelentkeznek, főként vállalati csúcsvezetők, akik keveslik a bungee jumping vagy a siklórepülés nyújtotta izgalmakat.

Bár a fizetős ügyfél katartikusnak találhatja elrablását, nincs biztosíték arra, hogy az ártatlan járókelők is élvezik, amikor fényes nappal a nyílt utcán "kikapják" közülük az áldozatot.
A rendőrségnek nincs jogi kifogása az egész ellen, de azt kéri, hogy minden esetben előre szóljon az emberrabló cég, hogy felkészülhessenek a "játékon" kívüliek felesleges segélykérő telefonjaira.

Így kiküszöbölhető az is, hogy valódi emberrablás esetén csak legyintsen a rendőrség - hacsak nem esik az véletlenül ugyanarra a napra és a játékos változatúnál valamivel korábbra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását