2024. június 1. - Tünde

Sebestyén Júlia a 17. helyen zárt

Sebestyén Júlia a 17. helyen zárt a női műkorcsolyázók küzdelmei során, Berecz Anna a 42. lett az alpesi sízők óriás-műlesikló számában a vancouveri téli olimpia csütörtöki versenynapján.
2010. február 26. péntek 09:02 - HírExtra
A negyedik olimpiáján részt vevő Sebestyén összességében jó kűrt futott ám a bírák kissé lepontozták, 93,80 pontot kapott, amely a rövid programon elért 57,46 ponttal együtt 151,26-ot ért. A versenyt a dél-koreai Kim Ju Na nyerte.

A női alpesi sízők óriás-műlesikló számában nagy meglepetésre a német Viktoria Rebensburg diadalmaskodott. A 20 éves győztes a szám junior világbajnoki ezüstérmese, de a felnőttek között még egyetlen Világkupa-futamot sem nyert. Mögötte a szakág specialistájának számító, világbajnoki ezüstérmes szlovén Tina Maze a szuperóriás-műlesikláshoz hasonlóan második lett, míg a lesiklásban bronzérmes osztrák Elisabeth Görgl ezúttal is harmadik helyen zárt. Berecz Anna a 42. helyen zárt.

A sífutók 4x5 km-es női váltójában Vibeke Skofterud, Therese Johaug, Kristin Störmer Steira, Marit Björgen összeállítású norvég négyes nyerte. Björgen harmadik aranyérmét szerezte Kanadában, ezzel ő a most zajló ötkarikás játékok legeredményesebb sportolója.
Az északi összetett egyéni nagysánc számában kettős amerikai siker született: az aranyérem a világbajnoki címvédő Bill Demong nyakába került, míg az ezüstöt Johnny Spillane nyerte.

A síakrobaták férfi ugrását a fehérorosz Alekszej Grisin nyerte, míg a női jégkorongtornán a papírformának megfelelően a házigazda kanadai válogatott diadalmaskodott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását