2024. május 5. - Györgyi

Mesterházy Attila vitára hívta ki Orbán

Mesterházy Attila nyilvános szakmapolitikai vitára hívta ki Orbán Viktort, a Fidesz elnökét és a legnagyobb ellenzéki párt szakpolitikusait február 22-e és március 15-e közötti időpontra. Az MSZP kormányfőjelöltje nyolc témakörben indítványozza az érvek ütköztetését.
2010. február 17. szerda 15:02 - HírExtra
A szocialista miniszterelnök-jelölt mostani - immár harmadik - videóüzenetetét is a facebookos közösségi portálon tette közzé. Mesterházy Attila a YouTube videómegosztó oldalra feltöltött szerdai üzenetében, ahogyan korábban is, egy magyar zászló előtt állva beszél.

Az üzenetet közvetlenül Orbán Viktornak címezte, és nyolc témakörben javasolt vitát. Azt kérte a Fidesz elnökétől, hogy jelölje ki azokat a szakpolitikusokat, akik ezen időszak alatt hajlandóak vitatkozni a szocialistákkal. Ezek a témák meghatározóak és kiemelten fontosak Magyarország szempontjából, ezért meg kell, hogy tiszteljük a választókat azzal, hogy ezekről a témákról a nagy nyilvánosság előtt folytatunk párbeszédet, vitát - mondta.
Mesterházy Attila szerint vitázniuk kellene az gazdaságpolitikáról, a fejlesztéspolitikáról, a nyugdíjról illetve a szociális ügyekről, a kül- és nemzetpolitikáról, az egészségügyről, az oktatásról illetve a kultúráról, hétköznapok biztonságáról valamint az agráriumról és a vidékfejlesztésről.

A szocialista politikus nem először üzen így Orbán Viktornak. Február 3-án - a Fidesz elnökének országértékelése előtt - őszinte beszédre kérte az ellenzéki politikust és javaslatokat tette arra, mi ne maradjon ki a mondandójából. Az országértékelő beszéd elhangzása után pedig a facebookon azt szorgalmazta, hogy a felhasználók küldjék el neki, mi maradt ki Orbán Viktor beszédéből. Ebben a második videóüzenetben értékelte is a Fidesz elnökének szavait.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását