2024. április 29. - Péter

Elfogták a szarvasi késes rablás gyanúsítottját

Elfogták a szarvasi rendőrök szerdán azt a férfit, aki még az elmúlt hét vasárnapján a gyanú szerint egy késsel fenyegetőzve kirabolt egy élelmiszerboltot - közölte a rendőrség az MTI-vel.
2010. február 17. szerda 19:36 - HírExtra
Az akkor még ismeretlen tettes egy késsel megtámadta egy élelmiszerbolt eladóját és a bevétel átadását követelte. Az alkalmazott a fenyegetés hatására átadott a rablónak 22 ezer forintot, aki ezt követően, a közeli lakótelep mögött hagyott kerékpárjával elmenekült - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Albert István elmondta: a rendőrség forró nyomon, a környező lakótelepen indította a vizsgálatot, majd később a város egész területére kiterjesztették az adatgyűjtést, sőt házkutatásokat is foganatosítottak, s végül szerdán délelőtt elfogták a gyanúsítottat. A 32 éves helyi lakos azóta részletes beismerő vallomást tett, sőt előkerült a kés is, amelyet a hatóság lefoglalt. A rablót őrizetbe vette a rendőrség, és indítványozza előzetes letartóztatását is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását