2024. május 18. - Erik, Alexandra

Pasizás helyett is kutyázik a szexis színésznő

Lisa Edelsteinnek fogalma sincs a hírnévről. Legalábbis ezt állítja. A Dr. House című antikórház-széria női főszereplője Los Angeles-i otthonából válaszolt az egyik bulvárlap kérdéseire.
2010. február 10. szerda 08:49 - HírExtra
Az interjú aktualitását az adja, hogy február 18-tól az AXN sugározza a sorozat rágóta várt ötödik évadát. Mint kiderült, a dr. Cuddyt formáló színésznő vegetáriánus, nagy állatbarát, naponta jógázik, és olyan sztárokkal dolgozott már mozifilmekben, mint Ben Stiller vagy Robe Lowe.

A Blikk kérdésére elmondta: most épp a House hatodik szériáján dolgozik, ami igencsak felborítja az időbeosztását, hiszen előfordul, hogy naponta 12-14 órát forgat a főszereplő Hugh Laurie-val. A vágyott népszerűséget dr. Cuddy megformálása hozta el a színésznőnek.
 
"Remélem, hogy nem változtam, de nagyon nehéz feldolgozni, hogy valaki hirtelen ilyen sikeres lesz. Ha pedig tudatában is van a nagy sikerének, narcisztikus is lehet" – írja nevetve Edelstein.

"Az biztos, hogy a siker hatással van a magánéletemre: ha például valami feltűnőt, hétköznapit vagy éppen az ellenkezőjét viselem a házam körüli munkálatok miatt, fel kell készülnöm a paparazzókra. Ezen kívül viszont arra törekszem, hogy ne legyen rám hatással a hírnév. Sőt szerintem nem is lehet megfogalmazni, mi az a hírnév, amíg el nem múlik" – írja mosolyjelek sűrű kíséretében a színésznő.

A Blikk azt is megtudta, hogy Lisa Edelstein a párját keresi, éppen úgy, ahogyan a sorozatban dr. Cuddy. "Nem érzem azt, hogy kötelességem lenne mindenképpen keresnem valakit magam mellé. Én is kutatom a magamhoz való partnert, de addig, amíg nem találom meg, inkább az egyedüllétet és a kutyáimat választom" – mondta a szexis színésznő.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását