2024. május 7. - Gizella

Jack Bauer a filmvásznon

Újabb televíziós sikerszéria készül landolni a filmvásznon: a 20th Century Fox film és tévéstúdiója arra szövetkezett, hogy a moziban is esélyt adjon Jack Bauernek, a 24 című akciófilm-sorozat főhősének.
2010. február 9. kedd 23:00 - HírExtra
A nyolcadik évfolyamát taposó 24 továbbra is a Fox tévé egyik sikersorozata, de egyelőre nem lehet tudni, hogy készül-e kilencedik évfolyam. Bár a stúdió még nem döntött, bennfentesek arra szavaznak, hogy Bauer ügynök (Kiefer Sutherland) tévés karrierje idén befejeződik.

A variety.com forrásai szerint viszont nekilendült a 24 mozis előkészítése. A Fox Billy Rayt bízta meg a forgatókönyv megírásával. Kiefer Sutherlandet is átmentik a moziverzióba, aminek a színész - úgy hírlik -, nagyon örül.

A tévészéria producerei dolgoznak majd a filmen is, beleértve Sutherlandet, aki executive producerként jegyzi a valósidős tévékalandot.

A filmváltozat régi álma volt a 24 megalkotóinak, ám amíg a sorozat nagy sikerrel futott, szóba sem jöhetett a leforgatása. A stúdiófőnökök ugyanis kizárólag a 24 stábjával voltak hajlandók elképzelni a mozit, és gyakorlatilag megoldhatatlan volt az egyeztetés a tévés és egy filmes produkció között.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását