2024. június 16. - Jusztin

MDF: Orbán nem árulta el, mit akar a Fidesz kormányon

Az MDF szerint Orbán Viktor országértékelőjében folytatta az elmúlt hetek fideszes politikáját, ugyanis nem volt hajlandó semmit elárulni abból, mit is akar a Fidesz a kormányon.
2010. február 5. péntek 18:17 - HírExtra
Kerék-Bárczy Szabolcs, az MDF szóvivője pénteken az MTI-nek azt mondta: a magyar kapitalizmus nem a piac túlhatalma miatt működik rosszul, hanem azért, mert az a politika, amelyet Orbán Viktor és a Fidesz is képvisel túlzottan rátelepedett a gazdaságra.
Kerék-Bárczy Szabolcs kiemelte: a Fidesz elnöke pont azokat a független pénzügyi intézményeket akarja maga alá gyűrni, mint a Magyar Nemzeti Bank vagy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete, amelyek jelentősen csökkentették annak a magatartásnak a hatását, amely Magyarországot csődközeli állapotba sodorta.

Hangsúlyozta: kiutat csak az MDF és a Bokros Lajos által képviselt program kínál az állampolgároknak.

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke pénteki országértékelőjében többek között arról beszélt: olyan kormányra van szükség, amely nemcsak a kormányzást, hanem a jegybankot és a pénzügyi felügyeletet is megújítja, mert ezek együtt, közösen viselik a felelősséget a magyar gazdaság összedöntéséért. Hangsúlyozta: a bankoknak ismét azzal kell foglalkozniuk, amiért életre hívták őket, betéteket kell gyűjteniük, és hiteleket kell nyújtaniuk a gazdasági élet szereplőinek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását