2024. június 1. - Tünde

Képtelen elállni a hóesés

Száznegyven munkagép tisztítja folyamatosan az észak-magyarországi régió három megyéjének, Borsod-Abaúj-Zemplénnek, Hevesnek és Nógrádnak az útjait a hótól, ennek ellenére főleg az abaúji térségben vasárnap kora reggel öt órakor négy utat lezárták a forgalom elöl - tájékoztatta a közútkezelő régiós ügyeletese az MTI-t.
2010. január 31. vasárnap 11:44 - HírExtra
A feltámadó szél folyamatosan 40-50 centiméteres hófalakat emel elsősorban Abaújban, ezért kellett lezárni a Vilmány-Fony, a Pere-Abaújszántó, a Felsődobsza-Abaújszántó közötti utat, illetve a 37-es számú főútról Újharangodra vezető utat - közölte Dvorcsák Imre.
Hótól elzárt település nincs.

Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyében szombat reggeltől, illetve délelőttől megszakításokkal, kisebb-nagyobb intenzitással havazik. A leesett hó vastagsága 5-30 centiméter között változik.

A főutak burkolata általában latyakos, letaposott havas, a mellékutaké havas. Megtisztításukon folyamatosan dolgoznak a közútkezelő társaság munkagépei.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását