2024. április 18. - Andrea, Ilma

Beyonce és Madonna is részt vesz a tévés segélykoncerten

Beyonce és Madonna is csatlakozott a péntek esti Segítség Haitinak televíziós adománygyűjtő műsor fellépőihez. A kétórás, több helyszínről jelentkező programban Denzel Washington, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Bill Clinton volt amerikai elnök is feltűnik.
2010. január 22. péntek 14:56 - HírExtra
Beyonce Londonból, Madonna New Yorkból jelentkezik az adás során - közölték csütörtökön a rendezők.

A haiti áldozatok megsegítésére szervezett műsorban a zenei világ színe-java - köztük Bruce Springsteen, Alicia Keys, Stevie Wonder, Taylor Swift, Justin Timberlake és Keith Urban - énekel. A beérkező adományokat a földrengés sújtotta országot támogató öt segélyszervezetnek juttatják el.

"Mindannyiunk nagy felelőssége, hogy segítsünk azokon, akik nem képesek magukon segíteni. Tehát az első és legfontosabb teendő, hogy pénz gyűjtsünk" - hangsúlyozta George Clooney, az adománygyűjtő műsor egyik szervező-műsorvezetője.

A segélyműsort az összes nagy amerikai televíziós csatorna, valamint a YouTube, a MySpace és az AOL közösségi portál élőben sugározza négy helyszínről: New Yorkból, Londonból, Los Angelesből és Haitiről. A programot a magyar Music Televison és a VIVA is közvetíti (az időeltolódás miatt hajnali 2 órától).

Az adományokat telefonon, SMS-ben is el lehet juttatni, szombattól pedig 99 centért az egyes fellépők dalai is letölthetők iTune-ra, és az abból befolyt összeg is a segélyszervezetekhez kerül.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását