2024. május 19. - Ivó, Milán

Drogdílerek buktak le

Öt kábítószer-terjesztő bukott le Nyíregyházán; a két nőnél és három férfinál összesen több, mint 1,3 kilogramm marihuánát, illetve 400 gramm amphetamint találtak a nyomozók - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.
2010. január 13. szerda 12:16 - HírExtra
Egy 31 éves díleren még múlt pénteken ütöttek rajta a nyíregyházi nyomozók, nála közel 1,3 kilogramm - a gyorsteszt szerint - marihuánát és 400 gramm amphetamint foglaltak le - mondta Fülöp Gergely.

Hozzátette: a gyanúsítottat a bíróság azóta már előzetes letartóztatásba helyezte.
A százados tájékoztatása szerint kedden este egy négytagú, kábítószer-terjesztéssel foglalkozó nyíregyházi családot fogtak el a rendőrök. A lakásukon tartott házkutatás során - amelyen részt vettek a Jonatán bevetési akciócsoport tagjai is - 14 gramm amphetamin port és 10 gramm növényi származékot, feltehetően marihuánát találtak. A háztól éppen elhajtó kocsiból további 14 gramm növényi származék került elő.

A gyanúsított középkorú házaspártól, valamint a hozzájuk tartozó 34 éves férfitől és 28 éves nőtől a felmerült adatok alapján többen vásároltak drogot, s a kábítószer fogyasztók ellen is eljárás indult.

A szóvivő megjegyezte: a házkutatás során a család lakásában nagy mennyiségű, valószínűleg bűncselekményből származó arany ékszert is lefoglaltak, amelynek eredetét még vizsgálják.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását