2024. június 16. - Jusztin

Visszahívták tisztségéből az ITDH vezérigazgatóját

Visszahívták tisztségéből Rétfalvi Györgyöt, az ITD Hungary Zrt. vezérigazgatóját a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal által 2009 őszén lefolytatott vizsgálat alapján.
2010. január 11. hétfő 14:04 - HírExtra
A vezérigazgató munkaviszonyát 2010. január 11-ével, rendkívüli felmondással szüntette meg Varga István gazdasági miniszter. A volt vezérigazgatónak nem jár végkielégítés - közölte a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium (NFGM) hétfőn az MTI-vel. A közleményből kiderül, hogy a kehi-vizsgálat több esetben is szabálytalanságokat talált a vállalkozási, szolgáltatási és tanácsadási szerződések, valamint a költséggazdálkodás terén.

Emellett a vizsgálat során hiányosságokra derült fény a szakmai, szervezeti működési szabályok, illetve a vezérigazgatói körben felmerülő ellenőrzési kötelezettségek betartása, betartatása terén. A miniszter megítélése szerint mindezek kérdésessé tették az Rétfalvi György vezetői alkalmasságát, és ezért vonta vissza a vezérigazgatói megbízást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását