2024. május 22. - Júlia, Rita

Fidesz: a helyzetért elsősorban a városvezetés a felelős

A fővárosi Fidesz-frakció szerint elsősorban Demszky Gábor (SZDSZ) főpolgármester és Horváth Csaba MSZP-s képviselő, kormánybiztos a felelős a BKV-nál kialakult helyzetért, a képviselőcsoport felszólította a két politikust, hogy azonnal tegyenek lépéseket a helyzet megoldásáért.
2010. január 5. kedd 14:11 - HírExtra
A György István frakcióvezető-helyettes és Wintermantel Zsolt képviselő által jegyzett közlemény szerint a 90 milliárdos adósságot és évi 24 milliárdos deficitet hurcoló fővárosi cég, a BKV a teljes csőd küszöbén áll.

Már kollektív szerződése sincs a cégnek, napjában százával maradnak az autóbuszok a garázsban. Az eszközállomány lepusztult, a cég irányítása teljesen kicsúszott a városvezetés kezéből - áll az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Mint írták: a fővárosi ellenzék nyomatékosan felhívja a főpolgármestert és a kormánybiztost, hogy "fejezzék be a tehetetlen totyogást és tegyenek végre hatékony lépést a megoldás irányába".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását