2024. június 16. - Jusztin

A trónörökös intim utószilvesztere

Intim utószilveszterre vonult el kettesben Vilmos brit trónörökös és kedvese, Kate Middleton - újabb eljegyzési pletykák hullámát elindítva.
2010. január 3. vasárnap 08:40 - HírExtra
A The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap szombati beszámolója szerint a brit királyi légierő kötelékében szolgáló Vilmos - aki éppen most szerezte meg helikopterpilóta-képesítését - édesapja, Károly walesi herceg skóciai rezidenciájára, Birkhallba húzódott vissza előző nap Kate-tel. A lap szerint ez "olyan találgatásokat vet fel, hogy hamarosan bejelentik az eljegyzést".

Az eljegyzés hírét mindazonáltal majdnem egy évtizede várják feszülten - és mindeddig hiába - az alattvalók.

Vilmos - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, aki apja után a második a brit trónutódlási sorban - 2001-ben ismerkedett meg polgári származású kedvesével a skóciai St. Andrews egyetemén, és a házassági pletykák attól a pillanattól kezdve keringenek a brit sajtóban, hogy nyilvánvalóvá vált a kapcsolat komoly jellege.
A herceg - általános megdöbbenésre - három éve szakított ugyan barátnőjével, de a mosolyszünet alig két hónapig tartott, és az ifjú trónörökös sikeresen visszakönyörögte magát Kate kegyeibe.

Az eljegyzési találgatások hulláma minden évben különösen karácsony és újév tájékán csap magasra. A Woolworths, az egykori patinás brit áruházlánc például már 2006 karácsonyára legyártatott 25 ezer bögrét, 12 ezer tányért és 15 ezer szalvétát Vilmos és Kate "eljegyzési" portréjával.

A Woolworths azóta tönkrement, a várva várt bejelentés pedig még mindig nem hangzott el.

Vilmos azonban egy korábbi, elhíresült és gyakran emlegetett megjegyzésében kibökte, hogy 28-30 éves kora előtt nem készül házasodni - és a herceg az idén ünnepli 28. születésnapját.

Hivatásos udvari megfigyelők mindazonáltal az idei évre még nem jósolnak trónörökösi esküvőt, különös tekintettel arra, hogy egyelőre az eljegyzés bejelentése is várat magára. Nem valószínű a frigy 2012-ben sem, hiszen akkor két nagy esemény is leköti a közfigyelmet: Vilmos nagymamája, II. Erzsébet királynő abban az évben ünnepli trónra lépésének gyémántjubileumát, vagyis 60. évfordulóját, és 2012 nyarán rendezik a londoni olimpiát is.

Marad tehát 2011 - ha Vilmos komolyan gondolta, hogy legfeljebb 30 éves koráig akar legényéletet élni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását