2024. május 13. - Szervác, Imola

Halálos közlekedési baleset

Halálos balesetet szenvedett az M1-es autópályán Mosonmagyaróvár térségében vasárnap reggel egy Győr felől Hegyeshalom irányába tartó személygépkocsi 42 éves szerb vezetője.
2009. december 27. vasárnap 13:20 - HírExtra
A szerb állampolgár vezette autó az M1-es autópálya 150-es kilométerszelvényében, a Hanság pihenőnél haladt, amikor feltehetőleg megcsúszott - tette hozzá.

A jármű átszakította a pályatesteket elválasztó szalagkorlátokat, majd átcsapódott a Budapest irányába vezető oldalra. Ott a kocsi többször átfordult, végül a talpán állt meg.
Az autó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Mellette ülő felesége sértetlen maradt, az ugyancsak a kocsiban utazó 12, valamint 15 éves kislányuk közül pedig az egyik könnyebben megsérült.

Kocsis Tünde alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerint az autópálya e szakasza nincs lezárva, a helyszínelés viszont jelenleg is tart.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását