2024. május 17. - Paszkál

Az őszödi beszéd visszavág

Hogy mikre nem képes a mi tehetséges Nemzetbiztonsági Hivatalunk!? Képzeljék el, drága olvasók három év alatt kiderítették, hogy az őszödi beszédet az MSZP hivatalosan rögzítette. Le a kalappal!
2009. december 22. kedd 16:19 - Pénzes Dávid
Mindannyian tudjuk mit jelentett az országnak 2006 nyár végén, amikor nyilvánosságra került Gyurcsány Ferenc „igazságmonológja”, az őszödi beszéd. Tudjuk, hogy ez a beszéd okozta az őszi budapesti zavargásokat, a Magyar Televízió Szabadság téri székházának ostromát, az október 23-i brutális rendőrfellépést, és a hetekig tartó Kossuth téri tüntetéssorozatot.

Hogy közvetetten a beszéd nyilvánosságra kerülése miatt lőtték ki rendőrök emberek szemét, vertek meg sokakat, vagy tartották fogva megalázó körülmények közt őket jogtalanul. E miatt gyújtott fel autókat, szemeteseket a csőcselék, és randalírozták végig a fővárost. Hogy e miatt vett a rendőrség méregdrága vízágyúkat Izraelből, és e miatt került morális válságba az ország, majd végül ez a beszéd lett az oka Gyurcsány Ferenc bukásának is.

És mivel mindezt tudjuk, illene tudnunk azt is, ki és milyen céllal szivárogtatta ki a felvételt. Jogunk lenne tudni, hiszen e miatt állt feje tetejére az ország, amiben élünk.

Három év!


A Nemzetbiztonsági Hivatal el is kezdte a vizsgálatot azon nyomban, ám három év alatt sem sikerült semmi érdemlegeset kideríteni. Három év alatt felépítenek egy bevásárlóközpontot! Három év alatt az újszülött megtanul járni, beszélnim majd óvodába megy! Három év alatt az űrszondák eljutnak a Marsig! Persze nálunk mindenhez idő kell. A 4-es metró befejezésének bohózatba illő csúszásai, vagy a Margit híd elhúzódó felújítása jól ismert dolgok, de még egy egyszerű kátyú betöméséhez is hetek kellenek.

Persze jó munkához idő kell. És nem teljesen mondtunk igazat akkor, amikor azt állítottuk, hogy a hivatal nem derített ki semmit. Mert igenis a mi Nemzetbiztonsági Szolgálatunk kinyomozta, hogy a beszédet az MSZP hivatalosan rögzített felvételeként lopták ki! Azaz az őszödi beszédet nem titkosszolgálati módszerekkel, titokban felvett magnóval rögzítették, hanem maga a párt. És ezt a felvételt csempészték (?) ki.

Mindehhez a konklúzióhoz három év kellett! Miközben ha egy jófülű óvodással meghallgattatják a felvételt az is azonnal megmondja, hogy ez bizony nem rejtett mikrofonnal, vagy diktafonnal, hanem normál, mondhatni profi berendezéssel készült. Gratulálunk az NBH-s profizmusnak!

Politika


Lendvai elmondaná
Lendvai Ildikó elmondta, ha megtudja, ki volt az, akkor elárulja, mert "közérdek", hogy ez az információ nyilvános legyen. Kevés esélyt lát viszont arra, hogy ez kiderüljön, ha már a hivatalos szervek sem találták meg, akit kerestek - tette hozzá.
Nem szeretnénk elképzelni azt, hogy ha ehhez az ügyhöz ennyi idő kellett, akkor vajon miként birkóznak meg a valóban súlyos fenyegetéssekkel? Ha ők védenek meg minket a gonoszoktól, akkor bizony elkezdhetünk félni…

No, persze nem szeretnénk pánikot. Világos, hogy itt nem a Nemzetbiztonsági Szolgálatban dolgozók a hibásak. Hanem a politika. Mert senkinek ne legyen kétségei, az őszödi beszéd kiszivárogtatásának valódi okát csak azét nem tudhatjuk meg, mert az egyeseket igen kellemetlenül érintene. És itt nem a hangfelvételt készítő technikusra gondolunk…

Persze külön öröm, mikor Lendvai Ildikó megnyugtat mindenkit, hogy ő is „nagyon szeretné tudni”, ki volt a szellőztető. Meg hogy a pártnak nincsenek vizsgálati eszközei az ügy kiderítésére. Kár. Pedig nem olyan bonyolult ez. A technikus, aki rögzítette, valakinek odaadta. Csak meg kell kérdezni tőle kinek. Ha meg nem mondja, akkor hathatós eszközöket kell igénybe venni.

Bárhogy is lesz, az egyre inkább látszik, hogy ami Szilvásy György vezetése alatt a Nemzetbiztonsági Szolgálatoknál történt (őszödi beszéd, Ud Zrt ügy, szlovákok terrorfenyegetése), az kizárólag a politikának volt alárendelve. Ez pedig súlyos bűn.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

H.K.
2009. december 26. 09:35
Ez beleillik a teljes lakosság hülyének nézésébe, mióta csak kormányon vannak ilyen és ehhez hasonló szarságokkal etetik az embereket. Csak valaki megeszi, valakinek muszáj, és valaki nem. Ez nem segít rajtuk.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását