2024. április 18. - Andrea, Ilma

Bajnai is kiutazik a FIFA-gálára

Bajnai Gordon kormányfő is jelen lesz a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) december 21-i zürichi gáláján, amelyen először osztják ki a Puskás Ferenc-díjat - tájékoztatta az MTI-t pénteken a Miniszterelnöki Hivatal.
2009. december 11. péntek 13:58 - HírExtra
Az eseményen Joseph Blatter FIFA-elnök meghívására a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia delegációja is Svájcba utazik Orbán Viktornak, a létesítmény alapítójának vezetésével, továbbá ott lesz a helyszínen az aranycsapat három éve elhunyt legendás játékosának özvegye is. A Magyar Labdarúgó Szövetséget Kisteleki István elnök, Nemes Ferenc alelnök és Bordás György főtitkár képviseli.

A Puskás-díj alapításáról szóló szerződést a felcsúti Puskás Akadémián írta alá Joseph Blatter és özvegy Puskás Ferencné október 20-án. A díjat minden évben az a játékos kapja, aki a FIFA által felkért neves szakemberek - köztük a játékosként és edzőként is világbajnok Franz Beckenbauer, a FIFA futball bizottságának elnöke – és a szurkolók szavazatai alapján az év legszebb gólját szerezte.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását