2024. május 16. - Mózes, Botond

Gúnyolódtak Lakatos Márkon

Kiskorában az osztálytársai állandóan gúnyolódtak a meleg styliston.
2009. november 26. csütörtök 10:36 - HírExtra
Duciasága miatt sokat csúfolták társai, de azzal is kitűnt a fiúk közül, hogy mindig lányokkal barátkozott, egyszer pedig női ruhában jelent meg.

Lakatos Márk gyerekkora saját bevallása szerint szép volt, de nem egyszerű. A stylist duci kisfiú volt, ami miatt gyakran csúfolták az iskolatársai.

„Dagadtnak neveztek, mert kövérebb voltam náluk. Azzal sem tudtak mit kezdeni, hogy a hajam hosszabb volt, mint a többi fiúé” – magyarázta Márk a Borsnak.

A stylist ráadásul az első óvodai farsangon azzal lepte meg a többieket, hogy menyasszonyi ruhában jelent meg. Később, a Neoton Famíliát eljátszva barátnőivel, Csepregi Éva bőrébe bújt.

„Már az óvodában is két barátnőm volt, leginkább barbizással töltöttük az időt. Abszolút társasági lény voltam, mindig a hangadó szerepében. De akik nem ismertek, sokat gúnyolódtak azon, hogy milyen lányos vagyok. A gimnáziumban ez a helyzet csak fokozódott, hiszen ahogy a gyerekek egyre jobban kezdtek érdeklődni a szexualitás iránt, folyamatosan azzal hecceltek, hogy meleg vagyok. Többen azzal húztak, hogy azt sem tudják fiú vagyok- e vagy lány” – mondta a Viasat3 Szeretem a testem című műsorának házigazdája.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását