2024. május 4. - Mónika, Flórián

Leora nehéz időszak vár

A Cool délutáni, Srácok című műsorában Szlovák Eszter jósnő Dér Heninek és Leonak is megnézte mit jósolnak a kártyalapok.
2008. április 7. hétfő 23:00 - Hírextra
Eszter először is tisztázta: - A jósnő nem feltétlenül jó kifejezés. Inkább spirituális tanácsadó vagyok.-magyarázta. Ugyanis munkájának nevét gyakran félreértik, mint mondta: már eleve a jósnő és a jövendőmondó fogalmát is gyakran összetévesztik. - Én egyszerű spirituális segítséggel próbálok segíteni az embereknek abban, hogy jó döntést hozzanak, hogy a lehető legjobb mederbe tereljék életüket.

Megtudtuk azt is, hogy a jóslások csak afféle útmutatók és úgy is kell hozzáállni: - Vannak akik tényként kezelik azt, amit a kártyákon látnak, így tudat alatti megvalósításba kezdenek.
Ezután speciális kártyák segítségével megnézte, vajon mit tartogat Heni és Leo számára a jövő.

Az énekesnőről kiderült, van a múltjában egy lezártnak hitt szerelmi kapcsolat, amihez még mindig érzelmi szálak fűzik, és valószínűleg ez az ami miatt még most sem nyitott teljesen egy esetleges új kapcsolatra.

Leoról is érdekes újdonságokat tudtunk meg. Számára a következő fél évben nagy nehézségek várnak szerelmi téren, mivel részben saját hibájából, nem talál majd igazi lelki társat, pedig ő maga is érzi, hogy szüksége van rá.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását