2024. április 28. - Valéria

Fanyalogva nyelte le a Benkő-bögyörőt

Már csak öten küzdenek a kanos lantos kegyeiért, így nem csoda, hogy a sárga irigység eszi a többieket, amikor egyikük a zenésszel randizik.
2009. november 23. hétfő 09:00 - HírExtra
Andrea és Yvette nem ásta el a csatabárdot, mióta összevesztek egymással. A szerelmét nyíltan vállaló szlovákiai tolmács akkor péniszhiánnyal vádolta meg vetélytársnőjét, mély sebet ütve a kerepesi modell lelkén.

Yvette bosszúra szomjazott, és ki is használta a kínálkozó alkalmat, amikor Benkő randira vitte Andreát. A kerti sütögetés közben úgy döntött, kifaragja cukkiniből a lantos hímtagját, és megeteti ellenfelével.

A „bárónénak” megcsinálom Dániel tökét. Csupán a jóindulat és a kedvesség vezérel, én fogom neki külön tálalni. Tudjuk, nekem „kolbászhiányom” van, ezért most meglakol a kis senki" – közölte ördögi kacajjal a végső győzelemre is esélyes Yvette az RTL Klub Benkő feleséget keres című műsorában, miközben alaposan megborsozta a zöldséget.

"Hiányom van?! Na, neked is az lesz! Úgy fog tüzelni a kis segged, hogy csak úgy szaladsz a vécéig!" – mondta a harmincnégy éves modell. Andrea eközben mit sem sejtve ebédelt Benkővel. Amint visszatért a villába, azonnal észrevette, hogy furcsa ételt tálaltak elé. Zavartan, fanyalogva, de lenyelte a fűszeres péniszt. Amikor szembesült a csínytevéssel, rettentő haragra gerjedt, és zajos veszekedést robbantott ki.

Egyre hevesebben csapnak össze a feleségjelöltek, minél kevesebben vannak, annál komolyabban veszik a versengést Benkő szívéért. Dániel pedig egyre jobban élvezi az amazonok csatáját.

"Ennél boldogabb nem lehetek, mint hogy két ilyen pompás hölgy az én falloszomon veszekszik" – mondta a lantművész.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását