2024. május 21. - Konstantin

Van, aki már temeti Fábry új műsorát

A nézettsége ugyan nő a Legyen ön is milliomosnak, de nem veszi fel a versenyt Vágó régi eredményeivel.
2009. november 18. szerda 08:59 - HírExtra
Ősszel indult újra a Legyen ön is milliomos!, Vágó István régi műsora az RTL Klubon. Mivel Vágó átigazolt a TV2-höz, így az RTL Klub a legnépszerűbb figurájára, Fábry Sándorra bízta a produkciót.

Fábry eddig három műsorban ült a székbe, és minden alkalommal egyre jobb nézettségeket produkált, és minden adás felülmúlta a TV2 párhuzamosan futó műsorait. Ez azonban nem feltétlenül elég.

Az [origo] internetes portál cikke legalábbis azt állítja, hogy a Milliomos a végét járja: gyenge a nézőmegtartó ereje és drága. A Bors úgy tudja, elképzelhető, hogy az RTL Klub azért ragaszkodik a Milliomoshoz, hogy ne veszítse el a kvíz licencjogát, mert akkor azt megvehetné Vágó új munkahelye, a TV2.

„Előfordult, hogy ötven százalék feletti közönségarányt is elértünk. A legrosszabb esetben is harminc százalékon álltunk” – mondta Gonda Péter producer a Borsnak, aki azóta is Vágóval dolgozik.

„Jó ötletnek tűnhetett, hogy az RTL Klub Fábry Sándorral pótolja Vágót, hisz az Esti Showder házigazdája is fajsúlyos, művelt műsorvezető. Csakhogy Fábry egy showman. A Milliomosban egyszerre akar vicces lenni és feszültséget teremteni. Egyik sem sikerül igazán. Emellett a formátum túl van a csúcspontján” – nyilatkozta Gonda Péter, aki szerint ez a műsor nem jött be.

Az RTL Klub kommunikációs igazgatója, Rényi Ádám cáfol.
„Nem lehet évekkel ezelőtti adatokkal összehasonlítani a műsor jelenlegi nézettségét vagy közönségarányát , ezt Gonda Péter, a rövid életű Párbaj producere is tudja. Nyolc-tíz éve még negyedennyi csatorna közül választhattak a nézők, mások voltak számok. A Legyen Ön is milliomos! Fábry Sándorral indulása óta minden alkalommal megnyerte a nézettségi versenyt a sávjában, célcsoportjában nőtt a nézőszáma és megfelel a csatorna elvárásainak. Jövőre is folytatódni fog” – ígérte a kommunikációs igazgató.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását