2024. június 18. - Arnold, Levente

Holtan találtak egy férfit a 3-as főút mentén

Holtan találtak egy férfit Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a 3-as számú főút mentén Szikszó és Miskolc között; a gyalogost vélhetően egy jármű sodorhatta el szombatra virradóra - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.
2009. november 14. szombat 11:27 - HírExtra
Az elsődleges megállapítás szerint a gyalogos Szikszó irányából Miskolc felé közlekedett, nem viselt láthatósági mellényt, feltehetően járműszerelvény sodorhatta el - mondta Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A Borsod megyei rendőr-főkapitányság a halálos baleset ügyében - szakértő bevonásával - büntetőeljárást indított. Mivel a baleset pontos körülményei nem ismertek, a rendőrség a lakosság segítségét kéri. Azok jelentkezését várják, akik esetleg látták a történteket. A jármű felületén is lehetnek sérülések, maradhattak rajta nyomok a balesetből - mondta a szóvivő.
Gaskó Bertalalan ismertetése szerint segítségnyújtás elmulasztása esetén, ha minősített körülmény is felmerül - azaz halált okozott az eset - öt év börtönbüntetés is kiszabható.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását