2024. április 19. - Emma

Bánfalvy Ági megajándékozta Rékasit

Bánfalvi Ági nemrég Los Angelesben járt, ahol ajándékot kapott egy régi ismerősétől, új darabja, a Figaró házasságának sikere érdekében. Egy kikötés volt: Rékasi Károlynak viselnie kell!
2009. november 9. hétfő 16:19 - HírExtra
Bánfalvy Ági nemrég Los Angeles-ben járt, ahova a mondhatni, hogy hazatért, hiszen évekig élt az angyalok városában. "Imádom Los Angelest! Egyszerre pihenek és dolgozok is, ha ott vagyok, mindig energiával tölt fel" - mondta a színésznő, aki most azért ment Amerikába, hogy felkérje az ott élő Éva Gárdost, az elismert rendezőt, forgatókönyvírót és vágót, hogy tartson egy hosszabb kurzust színésziskolájában.

Gárdos amerikai filmek mellett olyan magyar mozikban dolgozott, mint például a Miniszter félrelép, vagy a Szabadság, szerelem.

Hazautazása előtt egy váratlan és vicces élményben volt része a színésznőnek, amikor egy régi kollegájának mesélt legújabb, Thália Színház-beli rendezéséről.
"Nagyon izgulok az új rendezésem, a Figaró házassága miatt. Éppen erről beszéltem Richard Clayton barátomnak egy étteremben, amikor hirtelen szó nélkül kocsiba vágta magát, majd egy fél óra múlva megjelent egy korabeli kalappal és közölte, hogy ezt egy rendező barátjától kapta, és biztos, hogy szerencsét hoz, de csak akkor, ha a Figarót játszó Rékasi Károly a premierig legalább egyszer viseli. Nagyon hiteles volt, úgyhogy inkább hittem neki, és magam is felpróbáltam egy fotó erejéig" - mesélte nevetve a színész-rendező.

Noha Bánfalvi sajnos itthoni fellépései miatt nem tudott részt venni a hollywoodi magyar filmfesztiválon, ahol újra bemutatták sokakat megindító Amerikai rapszódia című filmjét, amelyben emlékezeteset alakított Scarlett Johannson és Nastassja Kinski oldalán, a kabala kalap miatt mégis boldogan tért haza.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását