2024. április 28. - Valéria

Vesztegetni próbált, hogy a rendőr vizeljen helyette

Másfél év felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság azt a barcsi férfit, aki megpróbálta megvesztegetni az őt ittas vezetés miatt előállító rendőröket - értesült a HavariaPress. A 30 éves vádlottat tavaly ősszel állították meg a járőrök Kadarkút közelében:
2008. március 14. péntek 10:28 - Hírextra
Mivel azonban a szondát nem volt hajlandó megfújni, beszállították Kaposvárra vérvételre. Útközben a kapatos sofőr 20 ezer forintot ajánlott a két rendőrnek, ha azok elengedik, majd látva, hogy ezzel nem ér célt, megpróbált legalább annyit elérni, hogy helyette az egyik rendőr adjon vizeletmintát. Meg is kérdezte az egyenruhásoktól, hogy mindezt mennyi pénztért vállalnák. A rendőrök természetesen visszautasították az újabb ajánlatot is, s a vérvételt követően jelentették az esetet parancsnokuknak. A Somogy Megyei Bíróság vesztegetés miatt rótt másfél év börtönt a férfira, de az ítélet végrehajtását három év próbaidőre felfüggesztette. A vádlottnak mellékbüntetésként 100 ezer forintot is fizetnie kell. Az ítélet jogerős.
Forrás: Havaria Havariaparess
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását