2024. április 20. - Tivadar

Rihanna új dala és Chris Brown turnéja

Új dallal jelentkezett szerdán Rihanna: a Russian Roulette című szám az első azóta, hogy az énekesnőt bántalmazta volt barátja, Chris Brown. Az amerikai énekes, akinek bíróság előtt kellett felelnie februári tettéért, szerdán bejelentette: kitartó rajongóinak köszönetet mondó, egy hónapos turnéra indul.
2009. október 22. csütörtök 07:03 - HírExtra
A RollingStone.com internetes oldal szerint Rihanna új száma egy komor hangulatú ballada, amely egy pisztolylövés vészjósló hangjával zárul: "olyan, mintha Rihanna egy hosszú ideje tartó zaklatott, viharos kapcsolatról énekelne".

A Ne-Yo rapper által írt dalt Rihanna honlapján (www.rihannanow.com) hallgathatják meg először a rajongók, az Anthony Mandler rendezte videoklipet pedig hamarosan az ABC televíziós csatornán mutatják be.

A dal az énekesnő november 23-án megjelenő új, Related R című albumán is hallható lesz, amelyen olyan zenészek és producerek működtek közre, mint Terius "The-Dream" Nash énekes-zeneszerző, Christopher "Tricky" Stewart producer, a Chase & Status Londonban élő producer duó és Justin Timberlake énekes - közölte a Def Jam Records lemezkiadó cég.

Rihanna legutóbbi albuma, a 2007-ben megjelent Good Girl Gone Bad több mint 2,5 millió példányban kelt el az Egyesült Államokban.

Chris Brown szerdán jelentette be, hogy november 14-én Houstonban megkezdi egy hónapos, 19 amerikai várost érintő turnéját, amellyel az őt támogató rajongóinak szeretne köszönetet mondani.

Az R&B énekest augusztusban testi sértés miatt öt év próbaidős büntetésre és közmunkára ítélte a bíróság, mivel februárban a Grammy-díj átadásának estéjén bántalmazta akkori barátnőjét, Rihannát. A rapper azóta nyilvánosan is bocsánatot kért tettéért, népszerűsége azonban jelentősen megcsappant a történtek hatására, sok szponzort és támogatót is veszített, s az eset a családon belüli erőszakkal kapcsolatos nemzetközi viták sorát váltotta ki.

A november közepén induló turnéból származó bevételt a családon belüli erőszak ellen fellépő Los Angeles-i Jenesse Center és a fejlődési rendellenességekkel élő embereket támogató Best Buddies International nevű szervezetnek ajánlják fel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását