2024. április 29. - Péter

Rajzolgatás közben egy kis pedofília

A napokban zárták le a nyomozást a mohácsi rajztanár ellen. A vád szemérem elleni erőszak és megrontás lehet.
2009. október 20. kedd 14:19 - HírExtra
A nem túl nagy felhajtást kapott ügy botránnyá érett. Egy szülői feljelentésből eljutottak oda a rendőrök, hogy nagy valószínűséggel majdnem 20 gyereket molesztált a grafikus.

Február negyedikén vették őrizetbe a mohácsi általános iskola tanárját. B. Mihályról korábban senki nem feltételezte, hogy valójában egy aberrált személyiség. Önképző köre is volt, Misi bácsi néven, mely tizennyolc éve működött.

„Ügyfelem már kilenc hónapja van előzetes letartóztatásba. Indítványoztuk a házi őrizetét, hiszen egészségi állapota erősen megromlott már, kerekes székkel közlekedik. Nem tudom elfogadni azokat az indokokat, amelyekkel őt az ügyészség bent tartja” – mondta Mihály ügyvédje, Magyar György, aki szerint messzemenő következtetéseket még nem lehet levonni.

Az ügyvéd szerint a bizonyítékok nem helytállóak. Szerinte az osztálykiránduláson készült fotók csupán a jó tanár-diák kapcsolatot tükrözik.

Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

bagi
2009. október 20. 14:27
Ebben a kurva országban már mindenki pedofil, aki gyerekekkel foglalkozik és valóban szereti is őket. Nem láttam sehol leírva, mit is követett el ez az állítólagos pedofil tanár. Dehát szép hazánkban ezzel a szóval minden szart el lehet már adni, ígyhát lassan az egész országot a pedofilok uralják - legalább is a sajtó és a média suttyói szerint. Gratulálok - élvezzetek el e szó hallatán, miközben 95-ig azt se tudtátok, hogy létezik-e szó és mit jelent. Szerintem most sem tudjátok barmok.
(nem vagyok pedo köcsögök, ez egy heteroszexuális véleménye)
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását