2024. május 3. - Tímea, Irma

Döbbenet! Hét év fegyházat kapott az RTL Klub egykori sztárja!

"Majd azt mondom: celeb vagyok, ments ki innen" - poénkodott az egykori villalakó, Segal ítélethirdetése előtt.
2009. február 24. kedd 16:59 - HírExtra
Emlékeznek még Segalra? Tudják, ő az, aki annak idején a ValóVilág-villában együtt fingott-böfögött a többi szerencsétlen szereplővel. Egyesek szerint már akkor is legalább öt év börtönt érdemelt a kinézete miatt, s az agyontetovált, tar valóságshow-hős nem is cáfolt rá később a kinézetét illető megjegyzésekre.

Czifra Tamás – ez a „becsületes” neve a jómadárnak – ugyanis másfél évvel a kiszavazása után komoly drogügyletbe keveredett. 2005 májusában egy XV. kerületi parkolóban ugyanis lecsaptak rá és haverjaira a zsaruk: nem kevesebb, mint ötven millió forint értékű drogot találtak a kocsijukba rejtve.

Jöhetett az eljárás, melynek során két és fél évet töltött előzetesben és házi őrizetben. Ennek lett most vége: tegnap a Fővárosi Bíróság hét év fegyházbüntetésre ítélte Segalt.

- Jól vagyok, egy szórakozóhelyen dolgozom – mondta bizakodva még a tárgyalás előtt a Blikknek Segal. – Én nem is láttam azt a drogot a pótkerékben, de ha ennek ellenére a tárgyalásról bilincsben visznek el, majd azt mondom: celeb vagyok, ments ki innen – poénkodott az ítélethozatal előtt Czifra, alias Segal. A későbbiekben aztán már nem nagyon volt kedve vicceskedni…

Ugyanis lényegében minden vádpontban bűnösnek találták az egykori villalakót. A 2005-ös nagy balhéból, melynek során nem kevesebb mint húsz ember került a zsaruk látókörébe nem tudott jól kijönni Segal: nem tudta bebizonyítani, hogy nem ő volt a banda futára, aki Hollandia és kis országunk között ingázott. Persze olyan kifogással, hogy ő csak táncoslányokért ment ki Hollandiába nem is sikerülhetett neki…

- A Segal-féle csoport 2005 márciusa és júniusa között hat esetben 180 ezer darab ecstasyt, 18 kg amfetamint és 1000 gramm kokaint csempészett – mondta a Blikknek Krecsik Eldróda bírónő, aki nem osztotta szűkmarkúan a büntetéseket: a húsz vádlottra összesen 103 évet szabott ki.

Ráadásul egy kisebb balhé is megzavarta az ítélethirdetést: a szervezet fejeként lebukó G. Róbert például egyszer csak felpattant és azt ordította: „Én büszkén viszem el a tizennégy év fegyházat, de ezek a csóró emberek nem érdemelték meg ezt a súlyos büntetést” – vágta a bírónő szemébe a főkolompos. Büszkén viseli? Valami nem stimmel ebben az országban…

S hogy mit mondott Segal az ítélet után? A bilincs kattanása után már nem volt vicces hangulatban.

- Fellebbezni fogok – mondta nyersen az egykori médiasztár, miközben az ügyvéde felmentésért vagy enyhítésért fellebbezett. De van jó hír is Segal számára: mivel előzetesben és házi őrizetben lehúzott már két és fél évet „csak” négy és felet kell majd rács mögött töltenie.

Csak az a baj, hogy onnan nem fogják egy hónap után kiszavazni…
Forrás: HírExtra / Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását