2024. április 29. - Péter

Új programokkal jelentkezik a második Szociális Expo

A novemberi eseményen a Szociálpolitikai és Munkaügyi Intézet bemutatja a hazai mélyszegénységről szóló kutatását, itt találkoznak a tanya és falugondnokok, akik a legnehezebb helyzetben, távol eső falvakban és tanyákon segítik az embereket- tájékoztatott Pataki Éva, a Szociális Expo főszervezője.
2009. október 9. péntek 10:02 - HírExtra
A Szociális Szakmai Szövetség elnöke a további programról elmondta: a Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat és az Educatio Nonprofit Kft. a fiatalok helyzetéről, a szegénységben, hátrányos helyzetben élő gyermekek érdekében végzett munkájáról ad tájékoztatást. Az SzMM Esélyegyenlőségi szakállamtitkársága által rendezett workshopon leltárt készítenek arról, mit tett a kormányzat a fogyatékos emberek, a nők, a hátrányos helyzetű és roma állampolgárok esélyegyenlőségének érdekében a közelmúltban. Idén megrendezzük a Nemzeti Szolidaritási Csúcsot is, ahol a magyar szakemberek és döntéshozók vitatják meg a válságból való kilábalás lehetőségét. A tavalyihoz hasonlóan idén is ki lehet próbálni számos olyan gyakorlatot, amelyet a szociális szakma ügyfelei és munkatársai számára fejlesztettek ki. Emellett meg lehet ismerkedni a szakmában nyújtott képzésekkel, a képzőintézményekkel is. Emellett természetesen idén is lesz kiállítás, ahol a szociális szervezetek mutatják be eredményeiket, kiadványaikat, projektjeiket és állítják ki az ügyfeleik érdekében, illetve az ügyfeleik által készült- a helyszínen megvásárolható - termékeket.
Forrás: Pontez
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását