2024. április 30. - Katalin, Kitti

Elsírta magát Ördög Nóri

Döbbenetes hangú teremőr késztette hüppögésre Ördög Nórit a Csillag születik felvételén. A férfit kezdetben kétkedve fogadta a zsűri, de produkciója mindenkit lenyűgözött.
2009. október 9. péntek 11:39 - HírExtra
Szombaton indul a Csillag születik második szériája. A műsorvezető, az RTL Klub bombázója Ördög Nóri. A válogatón a kulisszák mögül hallgatta a múzeumi teremőrként dolgozó Tabáni Istvánt. A férfit kezdetben kétkedve fogadta a zsűri, de produkciója mindenkit lenyűgözött.

István ráadásul az egyik legnehezebb Queen dalt választotta ki. Mint a Borsnak elmondta, amint színpadra lépett, elmúlt a lámpaláza. „A zene vitt magával, én pedig beleéltem magam a produkcióba. Tudom, hogy nehéz lesz felülmúlni a bemutatkozást, de már az elején szerettem volna nagyot dobni.”

„Nehezen vettem rá magam a jelentkezésre annak ellenére, hogy a családtagjaim és a barátaim is biztattak. Végül összeszedtem minden bátorságomat. Nagyon szeretnék bizonyítani, és azt is remélem, hogy az embereknek is adhatok valamit az éneklésemmel”.

Az előadáson bebizonyosodott, hogy ez maradéktalanul sikerült. Ördög Nóri meg is könnyezte a produkciót. „Lehet érezni, ha valaki szívből énekel és nem pusztán azért áll színpadra, hogy előadjon valamit. Lenyűgözött, ahogy István énekelt, könnyekig meghatódtam” – mondta el Nóra.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását